Despre Noi

Romania Hidro Service S.R.L a fost fondata in 1998, cu sediul central in Targu-Jiu, judetul GORJ, avand capital privat.

Principala activitate a companiei noastre este executarea si comercializarea de garnituri hidraulice (stergătoare, mansete „U”, simering-uri, inele „O”, mansete „V”, garnituri compozite pentru tija si piston etc.), sertizarea furtunurilor hidraulice si repararea cilindrilor hidraulici.

Suntem reprezentanti unici in Europa de Est a GUARNITEC GROUP Italy si EVCO France pentru segmentul de garnituri hidraulice si pneumatice. Detinem 6 masini de etansare SKF Economos cu ajutorul carora putem executăm aproape orice profil de garnituri hidraulice si pneumatice, cu diametrul exterior de până la 620 mm.

De asemenea, compania vinde: articulatii sferice, capete articulate sudabile, diverse tipuri de flanșe, pistoane, bucșă cu tije filetate, pompe hidraulice, motoare hidraulice, distribuitori hidraulici, curele de ridicare și cu clichet, curele trapezoidale și de transmisie.
Toate produsele sunt importate din țări precum Italia, Spania, Franța și Austria.

De asemenea, începand cu 2015, am devenit unicul distribuitor al ASO Group Cromsteel in Romania pentru bare cromate (C45E, C45E I.H., 20MnV6, 42CrMo4, 42CrMo4 I.H), Teava honuita H8 / H9, Teava cromata, Teava cromata exterior si honuita la interior.

Începând cu anul 2009, S.C. ROMANIA HIDRO SERVICE S.R.L. execută în propriile sale ateliere repararea cilindrilor hidraulici, subansamblurilor hidraulice, mașinilor-unelte și a mașinilor cu acționare hidraulică.

Cunoaste

ECHIPA NOASTRA

Mirela Paduraru

Administrator

Ionici Mirela

Director Juridic

Anca Andries

Director Economic

Ing. Doman Rodion

Director Marketing