Serviciile Noastre

Honuire Teava Hidraulica

Avem in dotare o masina de honuit ultima generatie, avand posibilitatea sa prelucram tevi hidraulice cu interiorul de pana la 1100 mm, lungimea maxima de 10.000 mm

Garnituri Hidraulice/Pneumatice

Producem si comercializam garnituri hidraulice si pneumatice precum: (Racloare, Mansete U, Inele O, Seturi de mansete V, Garnituri Hidraulice compozite pentru tija si piston, Simering-uri, etc.)

Furtun Hidraulic/Industrial

România Hidro Service S.R.L. comercializează întreaga gamă de: Furtunuri hidraulice; Furtunuri de oxigen; Furtunuri acetilena ; Furtunuri industriale; Furtunuri pentru spălătorii auto.

Bara cromata / Teava Honuita

Comercializam urmatoarea gama de produse: Bara cromata C45E, Bara cromata C45E CIFAT, Bara cromata 20MnV6, Bara cromata 42CrMo4, Bara cromata 42CrMo4 Cifat, Teava Honuita, Teava cromata

Pompe Hidraulice

Comercializam o gama larga de pompe hidraulice cu roti dintate, pompe hidraulice cu pistonase, pompe hidraulice manuale, distribuitoare hidraulice, comenzi pneumatice, rezervoare pentru ulei hidraulic.

Cilindri Hidraulici

Cu o vastă experiente și personal calificat, S.C. ROMÂNIA HIDRO SERVICE execută și repară în propriul atelier cilindri hidraulici, subansamble hidraulice, pompe, distribuitoare, etc. .

S.C. România Hidro Service S.R.L a fost inființată în anul 1998 având sediul în Târgu-Jiu, județul GORJ și capital integral privat.

Compania are ca activitate principală fabricarea și comercializarea de garnituri hidraulice (Mansete pentru tija si teava, Mansete U, Racloare, Inele O, Simering-uri, etc.), sertizarea de furtunuri hidraulice si industriale și repararea de cilindri hidraulici.

De asemenea, incepand cu anul 2015, am devenit unic distribuitor ASO Group Cromsteel in Romania pentru Bara Cromata (C45E, C45E Cifat, 20MnV6, 42CrMo4, 42CrMo4 cifat), Teava honuita H8/H9, Teava cromata exterior , Teava cromata exterior si honuita interior

Ce spun colaboratorii nostri

TESTIMONIALE

Cunosc firma de cand avea 3 angajati, iar faptul ca acum sunt 70 de angajati nu demonstreaza decat ca avem bucuria de a colabora cu oameni profesionisti si seriosi, iar calitatea produselor este de necontestat. Ma bucur sa confirm ca am trecut de 10 ani de colaborare cu Romania Hidro Service si ca vom continua mult timp de aici inainte.

Ion Alexe – Director Comercial TMK ARTROM S.A.

SC ROMANIA HIDRO SERVICE SRL Tg-Jiu este o companie care s-a dezvoltat rapid intr-un domeniu special in Romania. Calitatea produselor, preturile, termenul de livrare, rapiditatea cu care se rezolva micile nereguli, precum si modul profesionist de comunicare al echipei ne-au facut sa nu schimbam furnizorul nostru in domeniul hidraulic de ani de zile. Inca din anul 2004 colaboram si suntem in continuare incantati sa facem echipa buna in ambele sensuri.

Maria Vasile – Director Achizitii

Reparatiile hidraulice pentru cilindri nostri sunt facute la Romania Hidro Service SRL. Suntem multumiti de calitatea serviciilor. In fiecare an noi evaluam furnizorii, iar colaborarea cu aceasta firma este de peste 10 ani, timp in care ne-au demonstrate ca sunt lideri pe piata din Romania, in domeniul hidraulic.

Mirea George – Inginer Mentenanta

Produse de calitate, rapiditate in livrare, preturi rezonabile si o echipa dinamica si eficienta! Colaborarea cu SC ROMANIA HIDRO SERVICE SRL Tg-Jiu este unul din punctele forte in dezvoltarea noastra.

Stelian Burian – Director General

Calitate, eficienta, competitivitate, echipa entuziasta si profesionista, acestea sun cuvintele cu care as descrie aceasta companie!

Popescu Gabriel – Inginer

Echipa Noastra

Suntem o echipa tanara, cu o vasta experienta in domeniu, lucram din pasiune si ne plac provocarile pentru ca ne fac sa devenim si mai buni.

Mirela Paduraru

Administrator

Nicolae Popescu

Director Vanzari

Ionici Mirela

Director Juridic

Anca Andries

Director Economic

Adela Ionica

Departament Financiar

Ioana Pana

Responsabil Dep. Export

Nae Popescu

Sef Atelier Reparatii

Ion Iosif

Sef Dep. Prelucrari

Constantin Urluescu

Responsabil Achizitii

Iancu Dubaciu

Dep. Prod. Garnituri Hidraulice

Adrian Scanteie

Dep. Stoc/Depozit

Blog-ul Nostru

Noutati

Inscrie-te

Doresti sa primesti noutati

Daca doriti sa ne contactați cu privire la orice problemă, vă rugăm să ne contactați telefonic la numarul 0253.228.443 sau prin intermediul email-ului.

Adresa
Strada Primaverii nr.3, Targu Jiu, Gorj
Email
office@rohs.ro
Telefon & Fax
Telefon : 0253.228.443
Fax : 0253.237.215