Pompe Hidraulice

O pompa hidraulica transforma energia din forma initiala mecanica in forma de energie pneumatica sau hidraulica. Scopul este de a transporta acel fluid ce primeste energie utila. Energia mecanica poate proveni fie de la un motor de antrenare, fie din forta musculara.

Pompele se pot clasifica in functie de: numarul de fluide, tipul de realizare a pomparii, starea de agregare a fluidului ce este transportat, numarul de curse active pe rotatie si principiul de functionare, precum si forma cavitatii de lucru

Cu ajutorul pompei hidraulice are loc deplasarea lichidului din aval (presiunea inferioara) spre amonte (presiunea superioara). Diferenta de presiune existenta pe care pompa o poate invinte se exprima in metri de coloana de apa. De regula, aceasta va fi mai mare ca diferenta presiunilor din amonte si aval, fapt datorat pierderilor din conductele pompei si aceasta inclusiv. Debitul pompei reprezinta volumul de lichid ce se deplaseaza in unitatea de timp.

In functie de mecanismul mobil clasificarea pompelor hidraulice se poate face dupa cum urmeaza:

  • rotative (cu roti dintate, cu palete, cu lant si roata dintata, cu dopuri, cu surub, cu rotoare profilate);
  • cu piston (cu pistoane in linie, de injectie, pompe cord, pompe pentru pomparea petrolului din zacaminte);
  • cu membrana (peristaltice);
  • cu rotor (axiale si semiaxiale, radiale sau centrifuge, submersibile, ce se folosesc la foraje).

Romania Hidro Service comercializeaza o gama diversificata de pompe hidraulice astfel incat sa va putem oferi pompa ideala pentru orice aplicatie hidraulica.

Va stam la dispozitie la sediul nostru de pe Strada Primaverii, Numarul 3 din Targu Jiu, Gorj sau la numerele de telefon 0253 228 443 respectiv 0728 253 209.

DESCARCA CATALOG CERE OFERTA

Comercializam o gama larga de pompe hidraulice cu roti dintate, pompe hidraulice cu pistonase, pompe hidraulice manuale, distribuitoare hidraulice, componente cu comenzi pneumatice, rezervoare pentru ulei hidraulic, etc.