Compania are ca si activitate principală fabricarea și comercializarea de garnituri hidraulice si pneumatice standard si non standard.

Suntem unici reprezentați în Europa de EST al firmelor GUARNITEC GROUP Italia și EVCO Franta pentru segmentul de garnituri hidraulice si pneumatice . De asemenea, detinem 6 mașini marca SKF Economos cu ajutorul cărora prelucram garnituri hidraulice si pneumatice în orice profil până la dimensiunea de 620 mm diametrul exterior .

Stocul de garnituri produse si comercializate acopera intreaga gama de: (Racloare, Mansete U, Inele O, Seturi de mansete V, Garnituri compozite pentru tija si piston, Simering-uri, Ghidari etc.);

Descriere Generala Garnituri Hidraulice

Cu ajutorul celor 6 masini marca Economos SKF – Austria,  cu ajutorul carora putem fabrica garnituri hidraulice si pneumatice cu diametre de pana la 600mm.

SKF este liderul mondial in furnizarea de produse, solutii orientate spre client si servicii in domeniul rulmentilor si etansarilor. Materia prima folosita pentru a produce garnituri hidraulice si pneumatice pe masinile noastre de etansare SKF este de cea mai inalta calitate, toate tuburile fiind testate cu ultrasunete pentru a oferi garnituri de inalta calitate.

Tipurile de materie prima utilizate pentru producerea garniturilor hidraulice si pneumatice sunt: Elastomere de Poliuretan(PU), Elastomere NBR, elastomeri cum ar fi FPM, EPOM, AEM, AFLAS si materiale termoplastice ca POM, PA, PTFE, PTFE + Bz, PTFE +Carbon, PTFE + Grafit,PEEK.

De asemenea, exportam garnituri hidraulice si pneumatice in tari precum: Franta, ltalia, Bulgaria, Republica Moldova, Spania, Belgia, Elveția, India.