CE SPUN COLABORATORII NOSTRI

Cunosc firma de cand avea 3 angajati, iar faptul ca acum sunt 70 de angajati nu demonstreaza decat ca avem bucuria de a colabora cu oameni profesionisti si seriosi, iar calitatea produselor este de necontestat. Ma bucur sa confirm ca am trecut de 10 ani de colaborare cu Romania Hidro Service si ca vom continua mult timp de aici inainte.

Ion Alexe

SC ROMANIA HIDRO SERVICE SRL Tg-Jiu este o companie care s-a dezvoltat rapid intr-un domeniu special in Romania. Calitatea produselor, preturile, termenul de livrare, rapiditatea cu care se rezolva micile nereguli, precum si modul profesionist de comunicare al echipei ne-au facut sa nu schimbam furnizorul nostru in domeniul hidraulic de ani de zile. Inca din anul 2004 colaboram si suntem in continuare incantati sa facem echipa buna in ambele sensuri.

Maria Vasile

Reparatiile hidraulice pentru cilindri nostri sunt facute la Romania Hidro Service SRL. Suntem multumiti de calitatea serviciilor. In fiecare an noi evaluam furnizorii, iar colaborarea cu aceasta firma este de peste 10 ani, timp in care ne-au demonstrate ca sunt lideri pe piata din Romania, in domeniul hidraulic.

Mirea George

Produse de calitate, rapiditate in livrare, preturi rezonabile si o echipa dinamica si eficienta! Colaborarea cu SC ROMANIA HIDRO SERVICE SRL Tg-Jiu este unul din punctele forte in dezvoltarea noastra.

Stelian Burian

Calitate, eficienta, competitivitate, echipa entuziasta si profesionista, acestea sun cuvintele cu care as descrie aceasta companie!

Popescu Gabriel

Deveniti una dintre numeroasele firme care utilizeaza produsele ROHS